• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Tuesday, 31 March 2015 00:00

Lányok napja 2015 #girlsday2015

A Nők a Tudományban Egyesület 2015-ben negyedik alkalommal fogja megrendezni Magyarországon azt a programot, amely segítségedre lehet a pályaválasztásban, a továbbtanulás irányának megválasztásában. 

A program segítséget nyújt abban, hogy megtaláld a számodra legalkalmasabb, legvonzóbb pályát. Hiszünk benne, hogy a nyílt napon szerzett tapasztalatok alapján akarod és mered majd a tudományos karriert vagy a mérnöki, informatikai pályát választani.

A 2014-es Lányok Napján résztvevő lányok több mint 95%-a kifejezetten érdekesnek tartotta a programot és 98% jövőre is szívesen részt venne a programok valamelyikén.

Bár a "Lányok Napja" új kezdeményezés Magyarországon, a program az Egyesült Államokban és több európai országban már nagy népszerűségnek örvend. (további információ a külföldi Lányok Napja programokról itt)

Mit nyersz, ha velünk tartasz?

Általatok is jól ismert cégek és egyetemek vállalták, hogy körbevezetnek benneteket - fiatal, érdeklődő középiskolás lányokat - a színfalak mögött, és így betekintést nyerhettek a fogadóintézmény mindennapjaiba. A nyílt nap során lehetőségetek nyílik többek között személyes kérdéseket is feltenni a kijelölt mentorotoknak, rákérdezni olyan dolgokra, melyek igazán érdekelnek benneteket.



★ Follow Us! ★

  •  

Hogyan kell kiválasztani azt az intézményt, ahová el akarsz majd menni?

Meg kell nézni, hogy milyen cégek vannak a lakóhelyed körzetében, ahová könnyen el tudsz jutni egyedül.
Át kell tanulmányozni a fogadóintézmények által kínált programokat.
A számodra érdekesek esetében a fogadóintézmény honlapján érdemes tájékozódni arról, mivel foglalkozik az intézmény, milyen saját (szak)képzései vannak, milyen végzettségűek dolgoznak ott stb. stb.

Szeretnél részt venni? A következő a teendő:

Regisztrálj előzetesen és iratkozz fel hírlevelünkre, http://www.lanyoknapja.hu aminek segítségével folyamatosan tájékozódhatsz a fejleményekről.

Like: www.facebook.com/lanyoknapja

Ha tetszik a program, és nemcsak mint résztvevő, hanem mint szervező is szeretnél részt venni, akkor írj bátran e-mailt nekünk: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.



★ Follow Us! ★

  •  

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott