• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss

2017.08.02-vel bezáróan elfogyasztottuk a Föld erre az évre rendelkezésre álló megújuló erőforrásait, melyeknek december 31-ig elegendőnek kellett volna lennie! Azaz mától már a Föld tartalékait éljük fel!

A műszaki felmérésekkel elkezdődött a Sió idegenforgalmi fejlesztése, amelynek nyomán kajakkal, kenuval járható lesz a Balatont a Dunával összekötő folyó 85 kilométeres szakasza, mellette pedig kerékpárút épül.

A Volkswagen feléleszti legendás egyterűjét, de ezuttal elektromos hajtással.

Váradi Szabolcs, az ON-ENERGY Kft. ügyvezetője nyilatkozik a honi energiafelhasználás trendjeiről, a hatékonyságnövelés mikéntjéről, a jogi és gazdasági kényszerekről, egyszóval az energiáról.

A 92000 nm-es 11 emeletes épület a King's Cross pályaudvar mellett lesz. Wellnes központ edzőteremmel, maszázs szobával és úszómedencével szolgálja a dolgozók kényelmét. A tetőn 20MWh teljesítményű napelemek lesznek elhelyezve.

34 utas, 17 lakosztály, zongora a bárban, mindez egy vonaton

4.2-inch OLED kijelző
Qualcomm Snapdragon 430 processor
12MP hátoldali és 5MP előlapi kamera
A készülék várhatóan vizálló is lesz

2017.04.01. Szombat 0 órától működik a viharjelző rendszer a Balatonnál, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tónál - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pénteken közleményben az MTI-t.

Érkezik az új Nokia 3310 és természetesen lesz hozzá Snake játék is

A világ legnagyobb vitorlás jachtja - Sailing Yacht A

450 millió dollár
143 méter hosszú
25 méter széles
hét emeletes fedélzet
4800 lóerős dízel-elektromos motor
21 csomós (39 km/órás) sebesség

Szitizens! The first pack of names just arrived! This is just the very first announcement for Sziget 2017

The line-up of Balaton Sound is always focusing on diversity and on bringing the new talents and the all-time favorites too. This will not change this year either! All your favorites will be with us at #Sound2017!

Page 1 of 50

Legtöbbet olvasott