• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss

style

Ma már mindenki személyi stylist akar lenni, nem csak Becky Bloomwood, mert a personal shopperség mondjuk ki, cool. De csak akkor vágj bele, ha van benned elegendő kitartás, empátia és legfőképp stílusérzék.



buék 2012



Az év utolsó napja a bulik éjszakája, az ünneplés hajnala. Az a pillanat amikor még azok is sminkre vágynak, akik egyébként nem élnek ilyesmivel. Azok is bulizni mennek akik egész évben inkább otthon ülnek. Mikor ha nem most?




barbie

Mi jut eszünkbe Barbieról? Egy gyönyörű fiatal nő! Pedig már nem is olyan nagyon fiatal! Igen-igen, Barbie már több mint 50 éve a világ egyik legnépszerűbb játéka, mely alaposan megosztotta a közvéleményt. Sokak miatta kezdtek értelmetlen fogyókúrába, rengetegen támadták, mégis a XX. század egy meghatározó személyisége lett. Valószínűleg kevés olyan kislány él a fejlett országokban, akinek ne lenne legalább egy-kettő a polcon belőle!






betegség


A méhnyakrák korai elváltozásait egyszerű beavatkozással könnyű láthatóvá tenni és ebben az időszakban jó eséllyel kezelni is. Az Egészségügyi Világszervezet a minap jóváhagyta a szegény országokban is bárhol alkalmazható, házi szűrővizsgálatot.




yuppihír

Ránctalaníttatta magát botoxinjekcióval a börtönben Mexikó drogkirálynője, Sandra Avila Beltran, ami enyhén szólva nem tartozik a fegyintézetben a rabok "alapellátásához".

yuppihír





Már csattognak az ollók, berregnek a varrógépek, készítik a smink- és frizuraterveket, hiszen szeptember második hetében kezdetét vette a divathetek forgataga, amelyet szokás szerint a New York-i Fashion Week indított szeptember 8-án.






"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia. " Giorgio Armani 

style

Fiatal vagy és szereted a laza de egyedi pólókat?!Állatbarát vagy?!Szereted ha megnéznek az utcán?!A „The Mountain” cég új pólótípusa neked való, a „Big Face Animals T-Shirts”, amely meglepően élethűen ábrázolja a különböző kutyafajták fejét, mindezt megfejelve egy dizájnos pólókialakítással.

pólópóló

marilyn

"Adj egy lánynak megfelelő cipőt, és meg tudja hódítani a világot." Marilyn Monroe

Mióta divat a magas cipősarok?

divat

Amíg nem alakult ki nemzetközi divat, nem volt szükség divatlapra sem. Az európai divat Franciaországban született meg, s kezdetben nem képes újságok, hanem divatbábok terjesztették. A hölgyek Párizsból várták a tetőtől talpig felöltöztetett babákat, a "nagy Pandorát", társasági toalettben, s a "kis Pandorát", házi ruhában.


Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott