• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Friday, 03 July 2015 00:00

Nyári Sportágválasztó Siófokon! #balaton #siófok

A 2007-ben Budapesten létrehozott Nagy Sportágválasztó rendezvény 2015-re már igen nagyra nőtt. A fővárosban évente kétszer (májusban és szeptemberben) több mint 100 sportágnak biztosít lehetőséget az interaktív bemutatkozásra, a rendezvényenként 20-22 000 látogatónak pedig a sportágak díjmentes kipróbálásra, a mozgásformákkal való ismerkedésre.

2010-től nem csak Budapesten, hanem szervezőpartnereink segítségével, vidéki városokban, 15-20 településen is évről-évre megvalósul a Nagy Sportágválasztó, az adott régió sportegyesületeinek adva lehetőséget a toborzásra.

Új rendezvényünkön, a Nyári Sportágválasztón pedig elsősorban a nyáron, strandon, vízben, víz közelben gyakorolható sportágaknak adunk teret a bemutatkozásra. A sportágak sorában szabadidős és versenysportágak egyaránt megjelennek. Többek között kipróbálható lesz az úszás, a vízilabda, a kajak, a kajakpóló, a sárkányhajó, az evezés, az állva evezés, a strandröplabda, a strandfoci, az asztalitenisz, a splitt-pong, a strandtenisz, a búvár szakágakból a víz alatti hoki, a víz alatti rögbi és az uszonyos búvárúszás, de megismerhető lesz az életmentők tevékenysége is, ezen felül lesz sporthorgászat, sakk, bocsa, petanque és tollaslabda, de azt is megtudhatják a látogatók mik is azok a "sportpoharak" vagy a sportlétra



Kövesd a Balatont!

  •  


A sportágakat sportszakemberek, edzők képviselik, így szakszerű információkkal is szolgálnak az érdeklődőknek, melyik sportágat milyen feltételekkel lehet a későbbiekben gyakorolni.

nyari sportagvalaszto 2

A Nyári Sportágválasztóról nem hiányoznak majd bajnokaink, olimpikonjaink sem, akikkel több esetben együtt is lehet majd sportolni a rendezvényen.

FOGYATÉKKAL ÉLŐK SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEI IS MEGJELENNEK!
A FODISZ együttműködésének köszönhetően a Nyári Sportágválasztón kiemelt szerepet kap a fogyatékkal élők sportolási lehetőségeinek bemutatása. Egyrészt informálisan a szervezetek tevékenységét, illetve interaktívan a speciális parasportágakat bemutatva.

A rendezvény hol máshol kerülhetne megrendezésre mint a festői Balatonon, illetve Balaton-parton, a Siófoki Nagystrandon.

Időpont: 2015. július 18. (szombat), 10-18 óra között

Helyszín: Siófoki Nagystrand, Petőfi sétány 3., a rendezvény bejárata: 1.kapu

A rendezvényre való belépés díjmentes, de előregisztrációhoz kötött!

Regisztrációt 2015. július 17., 24 óráig tudunk fogadni!

REGISZTRÁCIÓHOZ KATTINTS IDE

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1004180069593659/



★ Follow Us! ★

  •  

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott