• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss

A műszaki felmérésekkel elkezdődött a Sió idegenforgalmi fejlesztése, amelynek nyomán kajakkal, kenuval járható lesz a Balatont a Dunával összekötő folyó 85 kilométeres szakasza, mellette pedig kerékpárút épül.

2017.04.01. Szombat 0 órától működik a viharjelző rendszer a Balatonnál, a Velencei-, a Fertő- és a Tisza-tónál - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) pénteken közleményben az MTI-t.

Az augusztus 6.-28. között zajló Borheteken tavalyhoz képest két új borászat települ ki, Bökő János illetve a Schieszl Borház először lesz jelen a sétányon, ahol összesen huszonöt borász, pecsenyesütők, pálinkaházasok és kézművesek árulják majd portékáikat. Szinte minden nap lesz koncert is a Kisfaludy Színpadon. A megnyitó és a részletes program itt.

Úgy néz ki az egyik legjobb munkahely egy légitársaságnál dolgozni :)

A fesztivál, ami több egy gasztronómiai eseménynél. A borvidék legjobb nedűi, - mintegy harminc fajtából származó, közel kétszázötven-féle bor, köztük a slágernek számító rozék, az elnyűhetetlen rizlingek és a díjnyertes nedűk. Augusztus 8-30. között három hét vonulás, nézegetés és kóstolgatás, 150 ezer látogató társaságában a megújult Tagore sétány platánjai alatt. Minden este programok. Bor, flört és buli.

Nem számít rendkívüli jelenségnek, hogy vihar idején vízbe csap a villám, főleg ha az egy olyan nagy vízfelület, mint a Balaton!

Az első Anna-bált 1825. július 26-án rendezte meg Balatonfüreden a Horváth-házban Szentgyörgyi Horváth Fülöp János leányának, Anna-Krisztinának a tiszteletére.

Hannover, Berlin, Zürich és Stuttgart után június 25-től augusztus 9-ig Siófokra költözik Európa egyik legmagasabb mobil óriáskereke, melyről egészen különleges kilátás nyílik a Balatonra.

Page 1 of 6

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott