• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss

A Prezi alapítói, Árvai Péter, Halácsy Péter és Somlai-Fischer Ádám bekerültek a Financial Times legjobb 50 technológiai vállalkozója közé - közölte a Prezi kedden az MTI-vel.

A WING csoport és a Magyar Telekom képviselői aláírták a Telekom Csoport új 55.000 négyzetméter alapterületű székházának megépítéséről és hosszú távú bérletéről szóló megállapodást. Az aláírást több hónapos előkészítési folyamat és sok munka előzte meg, a végeredmény azonban kiemelt jelentőséggel bír. A teljes mértékben az ország vezető távközlési szolgáltatójának igényeire szabott, XXI. századi körülményeket biztosító épületet 2018 második félévében adják át. A bérleti megállapodás 15 évre szól.

2015. március 9-től kezdődően a Telekom belföldi 4G ügyfelei számára egyes külföldi országokban külön díj fizetése nélkül elérhetővé válik a 4G hálózat roaming helyzetben, így nem csak Magyarországon élvezhetik a gyors mobilnet előnyeit. Elsőként Németországban, a Telekom Deutschland hálózatán, majd 2015 folyamán további 30 országban válik fokozatosan elérhetővé a szolgáltatás világszerte.

facebook-mark-zuckerberg
Születésnap, részvények, diploma, esküvő...Mark Zuckerberg mozgalmas hetet tudhat maga mögöt. Alig egy hete, hogy a Facebook május 18-án bevezette a tőzsdére a részvényeit. Ez minden idők legnagyobb kibocsátása az internetes cégek között azóta, hogy a Google 2004-ben 1,9 milliárd dollár értékben bocsátott ki részvényeket. 

nyugdijas

"A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére.

soos csaba



Az idén immár nyolcadik alkalommal, ünnepélyes gálaest keretében adták át az Ernst and Young Az év üzletembere  díjakat szombaton. A Független Bírálóbizottság döntése értelmében 2011-ben  Az év üzletembere  Soós Csaba, az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. elnöke.




valsag

A legfontosabb dolog, amit tudni kell: amikor az emberek döntenek 99%-ban mindig érzelmi alapú döntéseket hoznak. A világ hatalmas marketing ipara mind erre épül: az embereket rávenni olyan döntésekre, amit érzelmi alapon hoznak meg – leginkább például, hogy vegyenek meg valamit. Nézzék meg a reklámokat a TV-ben. Kivétel nélkül az érzelmeinkre kíván hatni.

szja



Azok a civil kedvezményezettek, amelyek 2010-ben 1 százalékos támogatásban részesültek, kötelesek az összeg felhasználásáról szóló 10KOZ közleményt 2011. november 2-ig benyújtani.




tőzsde


A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 197,16 pontos, 1,17 százalékos emelkedéssel, 17.012,74 ponton zárt kedden. A részvénypiac forgalma 12,2 milliárd forint volt, a vezető részvények a gyengülő Magyar Telekom kivételével erősödtek az előző napi záráshoz képest.





Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott