• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Thursday, 05 January 2012 10:11

Te mit választanál? - #iPhone4 #iPhone4S #Nokia #Lumia 800 #speedtest #android #ios #windowsphone #smartphone

nokian9


Nokia vagy iPhone?Négyzetes vagy szögletes?Finn óriás, vagy az amerikai pajtás?Hát nézzük szép sorjában.

iPhone4

iphone_4

Egy újgenerációs okostelefont találhatunk a név mögött, az iPhone 3GS továbbfejlesztett változata. Az iOS 4 rendszer adja a legtöbb újdonságot az eddigi modellekhez és frissítésekhez képest. Ami másodsorban feltűnik az a megújult a dizájn. Elődei mind egy kaptafára készültek, a külső mindig ugyanaz volt. Eltűnt a sok műanyag, helyébe lépett a minőségi érzetet nyújtó fém keret. Az eddigi domború formákat kissé szögletes idomok váltották fel. 


iPhone 4S

iPhone4S

2011. október 4-én jelentette be a gyártó az iPhone 4S-t. Az előrendelés beindítását követő 24 órán belül egymillió készüléket rendeltek a lelkes felhasználók, ami majdnem a duplája az iPhone 4 előrendelési számának. Az iPhone 4S látszólag teljesen úgy néz ki, mint az iPhone 4, ám jelentős fejlesztések is történtek. A gép megkapta az iPad 2 kétmagos processzorát és az ahhoz tartozó bivalyerős grafikus gyorsítóchipet, plusz nőtt a kamera felbontása is. Az igazi nagyágyú pedig a Siri névre keresztelt hangvezérlő alkalmazás, ám egyenlőre ez a magyar nyelvet nem támogatja.

 

Nokia Lumia 800

nokia_800

A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7alapú készülékét tisztelhetjük. 2011 februárjában a finn óriás elszánta magát a mindenki által elavultnak tartott Symbian lecserélésére  A Nokia első Windows Phone 7-et futtató készülékei hivatalosan a szeptemberben megrendezett Nokia World 2011-en mutatkoztak be. A Lumia 800 a finnek WP7-es palettájának csúcsát jelenti. Érdekessége, hogy a formaterv terén szinte egy az egyben a Meegót futtató N9-re épül a készülék, természetesen a Microsoft előírásainak megfelelő apró módosításokkal megspékelve.

Íme együtt a 3 csodás készülék:

 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott