• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Friday, 29 June 2012 00:00

Facebook "Want (this)" - érkezik az új gomb! #social #like #want_button #facebook

facebook_want




A Facebook egy új gombot kezdett tesztelni a napokban ami a like gombhoz hasonló lesz és elviekben közvetlen mellette fog szerepelni. A “want” – akarni  már külső pluginként elérhető. 





Főleg termékekre vagy eseményekre de más dolgokra is hasznos lesz a felhasználóknak a like gombhoz hasonló want gomb, hiszen ezzel is ki tudják majd fejezni az érdeklődésüket az adott termék vagy téma iránt. Ez vajon a like gomb rovására fog menni, vagy mennyiben jelent majd gyakorlatban mást, mint egy sima “tetszik” gomb nyomás?!

                             want_button2


Egyes találgatások szerint a want gomb inkább egy wishlist – kívánság lista építéséhez fog nagy segítséggel lenni, egy lista ami összesíti a felhasználó érdeklődési körét és azokat a dolgokat amiket szeretne még. Más teóriák szerint a like gombot már unják a felhasználók és ezzel talán majd fel lehet pezsdíteni a felhasználói aktivitást. A wishlistet sokkal reálisabbnak tűnik mert később konkrétan hírdetési adatbázisként is szolgálhat a cégeknek, hiszen a Facebook tudni fogja, hogy melyik felhasználónak mi pontosan a vágya.

Egyelőre nem elérhető hivatalosan a want plugin de kíváncsian várjuk a részleteket, hogy mit is akarnak ebből az egészből kihozni.

 

forrás:socialmaster.hu 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott