• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Friday, 17 August 2012 00:00

Facebook újítás - ezt mindenki like-olni fogja! #media #kozosseg #idovonal

Facebook-News-Feed



Nincs több kamuprofil és kukkolás! Könnyebben beállíthatod ezentúl, hogy ki lássa profil és mobilos fotóidat a Facebookon, ráadásul a képek törlés után mostantól valóban eltűnnek a közösségi oldal szervereiről. Nagy nap ez a fotós biztonsági beállítások történetében a Facebookon.





profile-pic-privacy_1A Facebookon a profilképeket tartalmazó képgaléria olyan változáson esett át, hogy a képeknél egyesével megadhatjuk a láthatósági beállításokat. Eddig csak egységesen adhattad meg az összes képre vonakozó beállításokat, azonban az újítás sokkal szabadabb kezet ad a felhasználóknak, ráadásul a legrégebben feltöltött képeknél is külön megadhatjuk, mennyire legyenek titkosak, vagy éppen ne.

A Profile Pictures mellett a Mobile Uploads mappánál működik még ez, de rajtuk kívül a többi albumnál marad az a rendszer, hogy az album egészére adhatjuk meg a láthatóságot. A Facebook fejlesztői azt remélik ettől az újítástól, hogy az emberek szívesebben töltenek majd fel mobilos képeket, és változtatják profilképüket, mert megszabhatják, milyen ismerőseik lássák azokat. Arra azonban továbbra is figyelni kell, hogy az aktuális borítóképek és a profilképek minden internetező számára nyilvánosak maradnak!

 

facebook_privacy

 

Ugyanígy a gyakoribb képfeltöltést várják attól a változástól is, hogy a sok kritikát és hőbörgést követően a Facebook megszünteti azt, hogy a törölt képek mégis megtalálhatóak legyenek szervereiken. Innentől kezdve ígéretük szerint, ha a törlés gombra kattintunk, a fotó valóban eltűnik a Facebooból, és nem csak a felszínről.

Az újításokra a Facebook hirdetésekben hívja fel majd a felhasználók figyelmét, melyek a Help Centerbe navigálják majd őket.

 



forrás:socialtimes.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott