• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Friday, 02 March 2012 09:22

Apple gyilkos #Asus_PadFone! #Mobile_World_Congress_2012

asus_padfone



Barcelonában tartják az idei év egyik kiemelkedő kütyüeseményét, melyen a techvilág színe-java felvonul, hogy bemutassák legújabb hordozható eszközeiket. A számítástechnikában picit is járatosak már ismerhetik az Asus nevét, ám tudomásom szerint mostani termékükhöz hasonlót még nem gyártottak - de igazából más sem.



Tavaly már láthattunk képeket a PadFone-ra keresztelt eszközükről, ám az eseményen kézzelfogható közelségbe került ez a 3-in-1 nem is tudom micsoda.

„Eljött végre az idő, amikor az életünk minden képernyője egy olyan kapuvá változhat, amelyen át valós időben léphetünk be a digitális világba” – mondta Shih, miközben bemutatta az ASUS PadFone-t, ami három készülék egyben: egy okostelefon, illetve egy táblagép vagy noteszgép, ha felszereljük a PadFone Stationnel vagy a PadFone Station Dock dokkolóval.

Az ASUS PadFone saját maga egy 4,3 hüvelykes, Super AMOLED qHD képernyővel szerelt okostelefon, amelyben a legújabb kétmagos Qualcomm Snapdragon S4 processzor található, valamint egy ultraéles képet produkáló, 8 megapixeles digitális kamera a Fuji képfeldolgozó rendszerével – mindez egy igényes, a Google Android 4.0 operációs rendszeréhez optimalizált külsőben. Az opcionális PadFone Station belsejébe helyezve a készülék egy 10,1 hüvelykes képernyőjű (1280x800), ötször nagyobb akkumulátorkapacitású táblagéppé alakul.


padfone
Ezen felül a PadFone Stationhöz használható egy opcionális billentyűzetes dokkoló is, amellyel a PadFone lényegében egy ultrahordozható számítógéppé válik. A PadFone kiegészíthető az opcionális PadFone Stylus Headsettel is: ez egy bluetoothos toll, amely szükség esetén headsetté változik a telefonáláshoz.


Összességében tehát van potenciál az eszközben, tegyük félre tehát az Android iránti ellenszenvünket és kérdezzük meg magunktól, ha mi nem is vennénk ilyet, de azért tetszik az ötlet, lehet belőle valami?

  

 forrás:iphoneclub.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott