• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Thursday, 08 December 2011 19:30

Immár másodszorra tarol a kalocsai minta - matyóhímzés #sport #casillas #realmadrid

Iker-Casillas




"Biztossá vált, hogy a magyar tervezésű, kalocsai mintás overallt viseli majd az idényzáró Forma-1-es Brazil Nagydíj időmérő edzésén Jenson Button, a McLaren 2009-ben világbajnok brit pilótája." - hangzott pár hónappal ezelőtt a hír.
Most újra csak a matyóhímzés lett a nyerő. A Real Madrid és a spanyol válogatott kapusának, Iker Casillasnak a Facebook-oldalán meghirdetett kesztyű-tervező versenyét a Madridban tanuló Csonka Gergő nyerte meg, matyóhímzéses tervével.


Iker Casillas, a spanyol válogatott és a Real Madrid kapusa facebook-oldalán hirdetett kesztyűtervező versenyt.  Több magyart is megihletett a verseny, többek között Csonka Gergőt is. "Azért ezeket a motívumokat raktam rá, mert mielőtt megláttam Casillas oldalán a bejegyzést, épp a Forma-1-es híreket olvastam, hogy a McLaren hasonlóban csinálta az időmérő köröket, így gondoltam, hogy ez a minta már valamilyen szinten ismert, a külföldi emberek is társítani tudják hozzá Magyarországot. Ahogy láttam az előttem kirakott kesztyűk ugyanarra a sémára épültek, azaz mindenki rakott rá egy Real logót, meg hogy "Hala Madrid" vagy hogy Iker Casillas. Láttam olyat is, amin Casillas kép volt. Így ezzel a képpel valamilyen módon ki lehetett tűnni, ezért választottam ezt a mintát." - mondta el Gergő.

Íme a remekmű:

matyos_kesztyu

Természetesen alig tudott szóhoz jutni az örömtől, és izgatottan várja a pillanatot.  Gergő a mérkőzés előtt kapja meg a két belépőt a Real Madrid–Barcelona csúcsrangadóra, a nevére szóló, Casillas által dedikált kapuskesztyűvel.






forrás: fourfourtwo.hu

 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott