• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Thursday, 19 January 2012 10:08

Ismét bizonyított a VirusBuster #virusBuster #internet #virusvédelem

virus_buster




A legmegbízhatóbb vírusvédelmi szoftvercégek sorába emelte a VirusBustert a nemzetközi szakma: a Virus Bulletin tesztközpont vizsgálatain immáron megszakítás nélkül tizenegyedik alkalommal teljesített hibátlanul a rendszer.




viruskiller_buster


A VirusBuster Kft. a kevés magyarországi biztonsági szoftverfejlesztő cég egyike. A 100 százalékosan magyar tulajdonú budapesti vállalkozás olyan szoftvertermékeket fejleszt – ugyancsak VirusBuster néven – a magyar és nemzetközi piacra, melyek régebben elsősorban a számítógépes kártevőellenes védelmet, jelenleg pedig már a teljes informatikai biztonságot szolgálják.

A VirusBuster által elnyert VB100% elismerést csak olyan szoftver kaphatja meg, amely azonosít minden vadon terjedő vírust, de egyetlen hamis riasztást sem ad. A verseny nehézségi fokát jól jellemzi, hogy gyakran a legnagyobb nemzetközi vállalatok patinás megoldásai is elbuknak a vizsgán.

virusbuster_pics

A VirusBuster 2000 júliusa óta vesz részt az évről évre egyre erősebb mezőnyt felvonultató, 1998 óta létező versengésben. Az elmúlt több mint tíz évben negyven alkalommal szerezték meg a minősítést, amelyből az utolsó tizenegyet folyamatosan, megszakítás nélkül értek el.

A kiemelkedő magyar programozói eredményt a világ számos pontján figyelemmel kísérik, a teszten sikerrel vizsgázó 33 szoftvertermék negyede, azaz még további nyolc rendszer a hazai fejlesztés keresőmotorját használta.

 




forrás:techline.hu 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott