• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Saturday, 25 August 2012 11:58

Hivatalosan közzétett fotó a #Sony_Xperia_J-ről! #mobil #okostelefon #android

Sony-Xperia-JA japán gyártó hamarosan egy új középkategóriás okostelefont fog bevezetni a piacra. Régóta tudni lehet, hogy a Sony Mobile-nál gőzerővel folyik egy bizonyos ST26i típusjelzésű, Xperia J nevezetű új androidos készülék fejlesztése, melyről az ePrice-nak köszönhetően most megérkezett az első hivatalos sajtófotó. A fotó alapján elmondható, hogy az Xperia J leginkább a tavalyi Xperia arc-ra hasonlít, főleg az ívelt hátlap tekintetében.



A Sony Xperia J-ben egy ugyanakkora méretű érintőkijelző kap helyet, mint amekkora display a közelmúltban érkezett Sony Xperia P-ben található, viszont a 4 colos panel felbontása a korábbi híradásokkal ellentétben nem 540x960 pixel, hanem csak 480x854 pixel lesz. Kétmagos processzorról ne nagyon álmodozzunk, ugyanis az Xperia J-ben egy egymagos 1 GHz-es chip teljesít majd szolgálatot.

080102

Az operációs rendszer szerepét az Android 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) tölti majd be, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy a későbbiekben érkezik-e a telefonra Android 4.1-es (Jelly Bean) frissítés. A hivatalos bejelentés pontos időpontja, illetve a készülék várható ára egyelőre ismeretlen, mindenesetre több mint valószínű, hogy az IFA 2012-n már ott lesz a kicsike.



forrás:mobilport.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott