• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Thursday, 12 January 2012 08:47

Gorilla Glass 2 és Swivl - CES nyalánkságok #Gorilla Glass 2 #Swivl #CES

ces


A Las Vegas-i CES-en számos vállalat mutatja be az összes létező digitális tartalmat egy hálózatban egyesítő otthoni szórakoztató központra kidolgozott koncepcióját. Az idei CES rekordot ért el a show történetében. Ennyi kiállító cég még soha nem volt az expon.




A CES mindig tartogat számunkra híreket: tegnap a kiállításon bemutatták, mit tud a Gorilla Glass második kiadása. Erősebb vagy vékonyabb okostelefonokat.

 

A videón látható, hogy a Gorilla Glass 2 jóval többet bír, mint a hagyományos vagy az első generációs gorillaüveg. Az első széria vastagságához képest 20 százalékot is lehet csökkenteni, hogy hogy ugyanaz szilárdság megmaradjon. És hogy ennek mi köze az Apple-höz: állítólag a cupertinóiak voltak az első számú fogyasztói az üvegnek, és a pletykák szerint gyakorlatilag az összes darabot felvásárolták korábban, amit a Corning le tudott gyártani.

A másik kütyü, ami hasznos lehet: Swivl. Első ránézésre egy dizájnos iPod-dokkolónak tűnhet, de szerencsére nem az! A látszat csal, ugyanis nem egészen zenehallgatásra lett kitalálva, sokkal inkább okostelefonok és kamerák megtartására, egyfajta tripodként, miközben videófelvételt indítunk velük. De ha csak ennyit tudna a masina, nem biztos, hogy kipengetnénk érte bármennyit is, szóval amiben tényleg egyedi, az az, hogy követi is a mozgásunkat, ahogy járkálunk a kamera előtt. A magányos videobloggerek számára is mindenképp kötelező darab.

 

forrás: appleblog.hu

 

 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott