• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Friday, 20 April 2012 10:43

#Facebook - Nagyobb méretű #profilkep #timeline

faceujprofilkp


A Facebook bejelentette, hogy április 26-án megváltoznak az oldalak profilképeinek mérete. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy aki kreatívkodott a fejléccel, és miliméterre pontosan összeigazította a borítófotó a profilképpel, az kezdheti előről a munkát.




Gyorsan meggondolta magát a Facebook, és úgy döntött, hogy túl kicsi a mostani Timeline profilkép, ezért hamarosan picit növel a méretén. 
Ha tehát egy kisebb vagyont fizettél valakinek, netán hosszú órákat töltöttél azzal, hogy látványos borító fotó - profilkép dizájnt hozz létre, akkor még rá kell szánnod egy kicsit, ugyanis a változás után valószínűleg nem lesz összhangban a két elem. 

A Facebook bejelentése szerint "az új profilkép 160 × 160 pixeles lesz és 23 pixelre lesz a bal oldaltól, valamint 210 pixelre az oldal tetejétől".

Az újítást egyébként néhány héttel ezelőtt már letesztelték a felhasználók egy részénél, akik akkor felénk is jelezték, hogy valamiféle hiba lehet a közösségi hálózaton. Utólag kiderült, hogy nem erről van szó... A Fanta Facebook oldalának fejlécén szemléltetjük, hogy a gyakorlatban mit jelent a változás. 
Ez a Fanta jelenlegi, pontosan illeszkedő profilképe:

fanta01

A jövőheti módosítások után pedig így fog megjelenni:

fanta02


Tehát nem árt előre felkészülni az új dizájnra!

forrás: SocialTimes

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott