• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Monday, 30 January 2012 14:12

Angry Birds Valentin-napra a te Facebookodra is #angrybirds #valentin_nap #facebook

angrybirds

Már csak két hét és a Facebookon is röpködhetnek a mérges madarak. Azt már tavaly tavasszal tudni lehetett, hogy az Angry Birds egyszercsak megérkezik a Facebookra, most azonban már a pontos dátum is megvan.

Valentin-nap összefog a legnépszerűbb játék és a legnépszerűbb közösségi oldal, vagyis az Angry Birds és a Facebook. A finn játék vállalat, a Rovio február 14-én tartja a régóta várt Facebook verzió indításának szóló rendezvényét Jakartaban - írja a Penn Olson. A helyszín talán meglep néhány embert, mivel egyik vállalat székhelye sem Jakarta. A választás azért esett rá, mert Indonézia a második legnagyobb piaca a Facebooknak, 45 millió felhasználóval, ami az ország internetezőinek 86,7%-át jelenti a ComScore adatai szerint. 

A játéknak már van egy rajongói oldala majdnem 14 millió lájkolóval, akiknek elsőkénti tájékoztatást ígérnek a pontos indulásról. Az Angry Birds eddig 800 millió alkalommal töltötték le beleértve az iOS, az Android, a Windows Phone, a Symbian, a Bada applikációkat és a Playstationt. Kétségtelen, hogy a közösségi oldalon is hatalmas sikere lesz.






forrás: SocialTimes

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott