• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Tuesday, 24 July 2012 20:22

Ilyen egy #kreatív #marketing kampány! #automata #fantastic_delites

fantastic-delites-vending-m
Meddig mennél el, hogy ingyen ételt kapj egy automatából? A Fantastic Delites kampányában ezt tesztelték. Volt aki ugrált, táncolt, gombokat nyomogatott, nézzétek!Sok magyar cég, példát vehetne, hogyan is kell kampányolni!Vagy legalább ctrl+c - ctrl+v...abban úgyis profik vagyunk!
 



A Fantastic Snacks és a Clemenger BBDO Adelaide nagyon humoros módját találta ki az ingyen ételminták osztogatásának, amivel új termékeket szoktak reklámozni. Egy ausztrál bevásárlóközpontban felállítottak egy "Delite-o-Matic" névre keresztelt hatalmas ételautomatát, hogy a Fantastic Delites terméket adja ki az érdeklődőknek. De nem teljesen igyen. A képernyőjére utasításokat írtak ki, és amikor az emberek ezeket teljesítették, ingyen finomságot kaptak. Volt, aki 100-szor, más 5000-szer nyomta meg az automata gombját ezért, mások hajlongtak a gép előtt, és egyesek fura táncot lejtettek. A cég összeállított az akcióból egy videót, és sok jelenetnél képtelenség megállni a nevetést. 
Ezek után az arra járók biztosan megjegyezték a márka nevét, ahogyan azok is akikhez a videó eljutott. A Delite-O-Matic-nak van online verziója is, a finomság honlapján lehet nyomkodni a gombot ajándékokért, és a cég a következő hetekben újabb ausztrál célpontokon helyezi majd el a gépet. Nézzétek a kis videót, szórakoztató!

forrás: socialtimes.hu

 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott