• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Wednesday, 07 March 2012 09:23

Exkluzív videók a Genfi autószalonról! #Geneva_Motor_Show_2012 #mercedes #ferrari #audi #suzuki

Geneva-2012-b


Kedden a sajtónapokkal kezdetét vette a 82. Genfi Autókiállítás, amelyen nemcsak Európa, hanem a világ összes meghatározó autóipari gyártója jelen lesz.




Ebben az évben rendhagyó módon Genfben hirdetik ki az európai Év autója 2012 díj nyertesét is. A nyitónapon a mintegy 260 szakmai kiállító sajtótájékoztatókon számolt be idei újdonságairól; a világ vezető harminc gyártója ezen a napon összesen 180 világ- vagy európai premiert tart.


A környezetbarát technológiák felvonultatásának ebben az évben is fontos szerepet szántak a rendezők, a Zöld pavilonban mintegy húsz alternatív meghajtású, csökkentett vagy zéróemissziós autót állítanak ki, közülük többet tesztvezetés keretében ki is lehet próbálni. A Magyarországon is gyárral rendelkező Audi, Mercedes és Suzuki is több újdonsággal készül, az Audi öt, a Mercedes egy világpremiert tart, a japán gyártó pedig egy koncepcióautót mutat be a svájci város 110 ezer négyzetméteres pavilonjában. Az idén a genfi autómustrán hirdetik ki az európai Év autója díj nyertesét is, amelyért hét európai gyártó egy-egy modellje verseng. A kiállítás a nagyközönség előtt csütörtökön nyílik meg.

forrás: TőzsdeFórum Online gazdasági magazin

 

 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott