• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Monday, 28 May 2012 18:20

#Tiniszobák a #modern kor árnyékában #lakberendezes #otlethaz #design

tiniszoba





A gyerekszobáknak változniuk kell néhány évente,át kell rendezni,újítani.Hiszen a lakói gyorsan nőnek ,változnak,más lesz az igényük...






Ők ezt általában szóvá is teszik,hogy már nem tetszik a szobájuk,már túl gyerekes.Ilyenkor figyelni kell rájuk,és segíteni nekik,hogy átalakíthassák szobájukat egyéníségükhöz megfelelően.Igen fontos hogy jól érezzék magukat benne,hisz itt tanulnak,itt alszanak,ide hívják meg barátaikat,barátnőiket.Minnél kellemesebb számukra a szobájuk ,annál több időt töltenek benne,és szívesebben hívnak barátokat.

                            tiniszoba3

És mi a helyzet egy tini szobájával?Ők általában nem szeretnek pakolni,lázadnak,hangos zenét hallgatnak,bezárkóznak,kedvenceik képeivel díszítik a falat...Emlékezzünk csak vissza:mi is voltunk tinik,mi is hasonlóan viselkedtünk ebben a korban,nekünk is saját elképzeléseink voltak mindenről ,volt saját izlésünk és nem szerettük ha a szüleink ránk erőszakolják az övéket.Mi most mégis azt szeretnénk hogy az ő szobájuk szép, vidám, ízléses és rendben tartható legyen.


Tehát egy olyan szobát kell kialakítani ahol sok a zárt tárolóhely(könnyű elpakolni-ami nekünk is megfelel) és mégis számukra is izgalmas hely .Olyan szoba mely megfelel izlésviláguknak,ahová szívesen elhívják barátaikat is, ha kell, bulizásra is alkalmas. Mert azért ugye jobb, ha nálunk gyűlnek össze a haverokkal,barátokkal és szemmel tudjuk tartani őket, mintha ki tudja hová mennének... De ehhez a környezetnek megfelelőnek kell lennie!

 


forrás: designhírek.blog.hu