• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Thursday, 07 June 2012 00:00

Új design-t kapott a Foursquare! #design #közössegi_media

4square_1





Komoly redesignt hajtottak végre a Foursquare applikáción.

Egy héttel azután, hogy a Twitteren már céloztak a nagy mértékű átalakításra, teljesen megújult a Foursquare. Legalábbis a csomagolás, ami sokkal szebb lett, ám a funkciók alapvetően maradtak a már jól ismertek.







me-520x780specials-520x780
A fotók kerültek az új felület középpontjába, illetve az Explore és a
Friends tabok, amely így sokkal jobban hasonlít a Path-ra vagy az Instagramra, mint egy listára. A felhasználói profilok csempeszerű kinézetet kaptak, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók egy ablakból görgetés nélkül elérjék a statisztikákat, a listákat, a jelvényeket és a tippeket.

 


A Foursquare végül engedett a lájk funkció nyomásának is, és a felhasználók mostantól szívecske gombot nyomhatnak a helyszínekre, a tippekre, a listákra és a barátok becsekkolásaira.

Az Explore vagyis a felfedező tabon történt a legnagyobb frissítés. Az ajánlások már figyelembe veszik a napszakot és az időjárást, valamint a tartózkodási helyet és a barátok tevékenységét. Tehát, ha vasárnap reggel lépsz be a szolgáltatásba, akkor jó eséllyel reggeliző helyet keresel...

 

                                          friends


Habár múlt hónapban úgy tűnt, hogy megújításnál a saját kereskedői felületére helyezi a Foursquare a hangsúlyt, ez nem így történt. Később a kereskedőknek lehetőségük lesz kiemelt helyet vásárolni maguknak, amely így jobban célba találhat, ez azonban csak a nyár vége felé indul el.

 

 

forrás: socialtimes.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott