• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Tuesday, 27 March 2012 09:47

Petőfi sétány - Siófok - Belépő 1000 forint fejenként! - Mi jöhet még?? #aranypart #balaton

2011 szeptemberében a Petőfi sétány kft. taggyűlést tartott. A taggyűlés a sétány hatékonyabb működése érdekében plusz két fő ügyvezetőt választott. Nagyobb forgalom reményében idén bevezetik az 1000 Ft-os belépő díjat a Petőfi Sétányon!

Sifok

 

A sétány lezárása minden nap este 19 órától lesz biztosítva, melynek célja a közönség szűrése, az italbehozatal megtiltása, a területen levő vendégek biztonságérzetének javítása.
Vasárnaptól csütörtökig ingyenes a sétányra való bejutás, de a beléptetés ellenőrzött (a nem kívánatos személyek szűrése és az italbehozatal tiltása)

 


Az utolsó változat szerint az alábbi javaslat született a 2012.évre:
A sétányra való bejutás minden nap ellenőrzött 19-06 óráig.
A belépők árusítása a következő napokon történik:06.30; 07.06; 07.07; 07.13; 07.14; 07.20; 07.21; 07.27; 07.28; 08.03; 08.04; 08.10; 08.11; 08.17; 08.18; 08.19; 08.20;
Összesen 17 alkalommal történne jegyszedés.

 

tickets

 

Értékesítése: 23:30 - 04:00-ig    
Ára: hölgyeknek-uraknak egyaránt 1.000.- Ft, amivel a sétányon található összes zenés-táncos szórakozóhely látogatható.    
A karszalag ellenértéke nem lefogyasztható, viszont mellé hétközi akciókra jogosító kupon-füzetet adunk, melynek célja a hétköznapok erősítése.    
Siófok kártyával rendelkezők 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.    

 


18 év alattiak más színű szalagot kapnak, így a discoban ellenőrzötté válik a szeszes ital és a dohánytermék értékesítése.    
A sétányon található szállodák 50%-os kedvezménnyel jogosultak karszalagot vásárolni, melyet kizárólag szálló-vendégeknek adhatnak.
A sétányos üzletek nagyságuktól függően jogosultak továbbá, meghatározott mennyiségű V.I.P. belépőjegyre.    
Zenés-táncos szórakozóhelyek jogosultak „Disco” jegy értékesítésére üzletükben.

 
Az alábbi problémákra hivatkozva kívánják bevezetni a belépő díjat és egyéb módosításokat:
 

- Szezonon belül a hétköznapi forgalom jelentős visszaesése
- A vendégek által elkövetett szabálysértések növekedése
- A vendégek összetétele az utóbbi években megváltozott, ennek egyik fő oka, hogy a környéken nyitva tartó közértekben olcsón megvásárolható alkohol fogyasztásával már ittasan érkeznek az utcába a leendő vendégek, akik közül jelentős mennyiségű a fiatalkorú.
- Egyes vendéglátó üzletek zajszintje túl magas volt
- Az elő- és utószezonban a rendezvények száma nagyon alacsony

 

siofokpetofisetany


Első olvasásra biztosan felmerül a kérdés sok mindenkiben: Te jó ég! Ebben az országban lassan már mindenért fizetni kell? Járdadíj és társai lehet, hogy nem is olyan vicces dolgok?! Miért kell minden jó helyből kizsákmányolást csinálni? Vajon arra költik majd az ily módon beszedett többmilliós bevételt amire ígérik?Általában nem! 

Más szemszögből tekintve a fiatalkorúakra vonatkozó szabályozások, és a nem kívánatos személyek kizárása nem egy utolsó szempont. Minden rosszban van valami jó is, és ha valóban több programot élvezhetünk a nyári hétköznapokon a siófoki Petőfi Sétányon, akkor megéri befizetni azt az 1000 Ft-ot. 

Egy valami egészen biztos, a siófoki Petőfi Sétány felkészülhet az idei kemény szezonra, ami előtte áll, hiszen a rengeteg változtatás bevezetése, biztosan sok bonyodalmat is vonni fog maga után. 

 

 forrás: yuppi.hu