• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Monday, 21 May 2012 20:11

Születésnap, Diploma, Tőzsde, Esküvő ilyen egy hónap a Facebooknál! #Zuckerberg #Priscilla #facebook #nasdaq #video

facebook-mark-zuckerberg
Születésnap, részvények, diploma, esküvő...Mark Zuckerberg mozgalmas hetet tudhat maga mögöt. Alig egy hete, hogy a Facebook május 18-án bevezette a tőzsdére a részvényeit. Ez minden idők legnagyobb kibocsátása az internetes cégek között azóta, hogy a Google 2004-ben 1,9 milliárd dollár értékben bocsátott ki részvényeket. 


Mark Zuckerberg május 14-én töltötte be a 28. életévét, Priscilla Chan pedig megkapta gyermekgyógyász diplomáját a kaliforniai orvosi egyetemen. Pénteken a Wall Street egyik legjobban várt szereplőjévé tette a kék-fehér mamutszájtot.

Majd egy szimpla kis rubingyűrűvel lepte meg barátnőjét a fiatal milliárdos. Állítólag véletlenül sült el így ez a hét, az esküvő időpontja már rég ki volt tűzve. A Facebook alapítója és vezérigazgatója új státusszal büszkélkedik saját profilján: 2012. május 19. óta házas.A meghívottak azt gondolták, hogy a héten diplomázott barátnő, Priscilla Chan megünneplésére hivatalosak. A közel 100 meghívott nem fogott gyanút.

zuckerberg

A parti családias hangulatú volt, családias ételekkel, illetve a pár kedvenc sushi étterméből is szolgáltak fel fogásokat. Mark most sötétkék öltönyt öltött, Priscilla pedig klasszikusnak mondható, csipkés menyasszonyi ruhát viselt.

 

 


forrás:ezolive.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott