• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Friday, 10 February 2012 12:03

Canon hordozható nyomtató #canon #nyomtató #canon_selphyCP810

canon_nyomtato
A Canon SELPHY CP800 modellt felváltó SELPHY CP810 fotónyomtató vékonyabb, hordozhatóbb formatervezésű, és könnyebben használható. Az új modell azoknak a felhasználóknak ideális, akik egy kényelmesen használható fotónyomtatót keresnek, amellyel kevesebb, mint egy perc alatt készíthetnek kiváló minőségű nyomatokat.



A könnyű, hordozható kialakításnak köszönhetően a fotónyomató olyan üzleti felhasználók számára is ideális, akik helyszíni igazolványkép-nyomtatást, vagy azonnali fényképnyomtatási szolgáltatásokat szeretnének kínálni ügyfeleik számára. A fényképek többféle kompatibilis memóriakártyáról vagy bármilyen PictBridge-kompatibilis eszközről – például fényképezőgépről vagy videokameráról – közvetlenül kinyomtathatók. Az új modell az integrált USB-porton keresztül USB flash memóriákról vagy mobiltelefonokról is képes nyomtatni, így számítógép használata nélkül is azonnali nyomtatást tesz lehetővé.


A jobb megtekintés és működtetés érdekében a SELPHY CP810 központi elemét egy dönthető, 6,8 cm képátlójú, színes LCD-képernyő alkotja. A képek a 13 támogatott nyelv segítségével egyetlen gombnyomással könnyen megtekinthetők és nyomtathatók.

canon-selphy-cp-810

A továbbfejlesztett automatikus képoptimalizáló funkció az eredeti digitális képhez viszonyítva javítja a nyomatok minőségét, felismeri a témákat, és speciális beállításokkal – például a fényerő és a kontraszt vezérlésével – javítja azokat. A választható bőrkisimító effektus korrigálja a bőrhibákat – így előnyösebbé teszi a portrékat –, a kézi fényerőállítással pedig elvégezhető a nyomatok finomhangolása.

A festékszublimációs technológia használatával a SELPHY CP810 kiváló színmélységet és -átmenetet ad a képeknek, amellyel biztosítja a hagyományos, fotólaborban készült nyomatokhoz hasonló megjelenést. A nyomatok – amelyek ellenállnak a karcolásoknak, a kifröccsenő szennyeződéseknek és az elhalványulásnak – már abban a pillanatban szárazak és megfoghatóak, amint elhagyják a nyomtatót. A nyomtató rendkívül gyorsan képes a képeslap (148 x 100 mm), L (119 x 89 mm) és hitelkártya (86 x 54 mm) méretű nyomatok előállítására, többféle különböző Canon fotópapírra. Számos képelrendezési beállítást – többek között igazolványkép elrendezést is – tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a szabványos vagy egyedi méretű igazolványképek nyomtatását egyetlen papírlapra.
A modell hordozható nyomtatást kínál: a választható NB-CP2L akkumulátornak köszönhetően alkalmas a menet közbeni, azonnali nyomtatásra.








forrás:techline.hu 

 

 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott