• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Thursday, 22 September 2011 22:01

Megkezdődtek a New York-i divathetek

yuppihír





Már csattognak az ollók, berregnek a varrógépek, készítik a smink- és frizuraterveket, hiszen szeptember második hetében kezdetét vette a divathetek forgataga, amelyet szokás szerint a New York-i Fashion Week indított szeptember 8-án.






yuppihír

A nagy őszi divathetek első állomása hagyományosan mindig New York. Idén a Damrosch Parkban lévő Lincoln Center ad otthont az egy héten át tartó nemzetközi rendezvénynek, ahol a világ vezető tervezői mutathatják be 2012-es tavaszi-nyári kollekcióikat.

Több ezer divatszakember, bennfentes és VIP-vendég vesz részt a nyolc napon át tartó rendezvénysorozaton - olvasható a divathét hivatalos oldalán.

yuppihíryuppihír

"New York City köztudottan a divat fővárosa, és szeptember 8-a és 15-e között a Lincoln Centerben dobog majd a város szíve - mondta Peter Levy, a rendezvényt szervező cég ügyvezető igazgatója. - Ez a város egyetlen és legnagyobb médiaeseménye, amely vendégül látja a divat szakma legnevesebb képviselőit, emellett lehetőséget biztosít a feltörekvő fiatal tehetségeknek, hogy bemutathassák 2012-es tavaszi-nyári kollekciójukat."

Három helyszínen lesznek kifutók, optimális helyszínt kínálva a dizájnerek legfrissebb kreációinak. Van olyan terem, amely rugalmas és sokoldalú bemutatókra alkalmas, lehetőséget szolgáltatva a tervezőknek, hogy saját ízlésük szerint alakíthassák és formálhassák a teret.

A divathetek menetrendjében New Yorkot London és Milánó követi, a sort pedig a párizsi bemutatók zárják. A divatfővárosok mellett azonban évről évre új helyszínekkel bővül a paletta, amelyek a nagyokhoz képest még gyerekcipőben járnak, mégis egyre inkább felkeltik a szakértők és a közönség kíváncsiságát. Az elmúlt években rendezett Fashion Weeket többek között Koppenhága, Stockholm, Amszterdam, Berlin, Málta, Barcelona, Melbourne és Athén is.

forrás: interno.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott