• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Monday, 12 September 2011 16:53

Férfi stíluscsemege

"A stílus az egyetlen olyan igazi luxus, amit bárki megengedhet magának, függetlenül attól, hogy mennyi pénze van. Ez olyan dolog, ami velünk született, de tanulható, feltéve, ha megvan hozzá az emberben a kellő intelligencia. " Giorgio Armani 

style

A stílus személyiségünk kifejezése, belső énünk megnyilvánulása, nem kívülről, külső tényezőkből fakad, hanem belülről jön. Meg kell tanulnunk jól kiválasztani a személyiségünkhöz legjobban illő dolgokat. A semleges színű ruhák az alapot képzik, az összképet az intenzívebb színek belecsempészése adja. A mintás ruhadarabok hamar válnak unalmassá, de divatmúlttá is, ezért ajánlatos előnyben részesíteni az egyszínű darabokat. 

A férfiaknál általában elsődleges szempont a kényelem és a praktikusság, mindemellett a design csupán egy esetleges plusz.  Persze férfiakban  is van kivétel! Az egyik legfontosabb és legszembetűnőbb férfi kiegészítő szerény véleményem szerint a cipő. Ha egy férfi lábbelije koszos, agyonhasznált, esetlegesen túl rég idejét múlt, bármilyen fantasztikus összképet romba dönt egy másodperc alatt. A férfi a cipőjére legyen igényes, csak úgy mint a kézfejére...ez a két legfőbb dolog számomra, ami sokat elárul a „hímnemű egyedek” egyéni vonásairól. Nem szükséges ismernünk valakit ahhoz, hogy gyors következtetést levonjunk a stílusáról, viselkedési szokásairól. Elég egy cipő, egy kézfej, egy összehajtott zsebkendő, és máris nyilvánvaló, hogy az illető rendszerető, igényes ember, avagy nem! 

Táska vagy „zsebtunkolás”?!

pockettasi

Köztudott, hogy a férfiak nem szeretnek táskát hordani, általában mindent ami kell a nadrágjuk zsebébe tömködnek. Tárca, mobil, még egy két cucc és máris jöhet a homártasi...!Napjainkban már jelenséggé vált a nagy közismertségnek örvendező Fila táska!Talán még a nagy márkákat is lekörözte ezekben a hónapokban. Pedig egy stílusos, jól eltalált oldaltáska már félsiker. A lehetőség mindenkinek adott, a pénz és a stílus nem zárja ki egymást!Nem kell százezreket költeni egy-egy stílusosabb ruhadarabra, ahhoz, hogy fesh fiatalember képét keltsék. 

style

Azt mondják, minden stílusos férfit valójában egy nő öltöztet, de vajon tényleg?

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott