• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Wednesday, 01 August 2012 14:19

#UNIQUE #Fesztivál - Egyedülálló élmény #szorakozas #koncert #fesztival

UniqueFesztivl533126_406500592725963_1230331







Fantasztikus sztárparádéval mutatkozik be Magyarország legújabb fesztiválja! Augusztus 23-tól három napon keresztül a Budai Vár ad otthont a Unique Fesztiválnak, ahol a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén különböző zenei stílusok világsztárjai adnak felejthetetlen koncerteket..











Augusztus 23-25 között a Budavári Palotában először rendezzük meg a Unique Fesztivált, melynek keretében a 80-as, 90-es évek és napjaink hazai és külföldi sztárjai lépnek fel. Szebb díszletet tervezni sem lehetett volna az eseményhez, a Budavári Palota különleges atmoszférája, lenyűgöző látványa teremti meg a fesztivál utánozhatatlan hangulatát. A központi helyszín a Hunyadi udvar, ahol a koncertélmények mellett finom ételek és italok gazdag választéka várja a vendégeket. A koncerteknek két helyszín, a városra panorámás kilátással szolgáló – a fesztivál ideje alatt Unique Teraszra keresztelt – Savoyai Terasz, valamint a Unique Aréna (Oroszlános udvar) ad otthont.

A fesztivál különlegessége, hogy a különböző helyszínek különböző napijeggyel látogathatók, így a koncertek megválasztásával magad állíthatod össze saját fesztiválprogramod.

budai_var


Fellépők többek között a nyolcvanas évek rock és pop legendái: a Piramis, Bonnie Tyler, valamint a Neoton Família is. Pénteken a legsikeresebb német együttes, a 25 millió lemezt eladott Scooter lesz a Unique Terasz sztárfellépője.  Előttük két magyar sztárcsapat, az Anima Sound System és a Neo lép fel. 

Bemutatkozik az év hazai felfedezettje, Julia Carpenter, akit napjaink nemzetközi sztárjai, Paul Van Dyk és a holland Fedde Le Grandkövetnek. Szombaton a Unique Teraszon a We Love the 90’s est keretében a fergeteges hangulatról a kilencvenes évek legnépszerűbb magyar együttesei, a Happy Gang, az UFO, az Ámokfutók, a Hip Hop Boyz, az Animal Cannibals és a Kozmix gondoskodnak.

A fesztiválok közül Magyarországon elsőként és egyedülálló módon a Unique szervezői kiemelten fontosnak tartják a társadalmi szerepvállalást. A fesztivál megálmodói tárgyi eszközökkel támogatja a Szent Imre Kórház Szülészeti, Nőgyógyászati és Csecsemőosztályának fejlesztését, így minden jegyvásárló elmondhatja: segítő kezet nyújt a rászorulóknak.

 

 

UNIQUE Festival Aug.24-25. fellépők

 

forrás: uniquefestival.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott