• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Tuesday, 27 October 2015 00:00

NEVETÉSRE FELKÉSZÜLNI: UberCOMEDY #uber #uberfreeride #budapest

Még egy éve sincs, hogy elindult az Uber Budapesten. Micsoda év volt! Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy egy röpke év alatt 55 ezren közlekednek velünk a városban, több mint 600 ezer alkalommal, és közel ezer autós partnerünk kezdi használni az Ubert. Köszönjük a bizalmat, köszönjük, hogy az Ubert választottad!

Ingyenes Uber utazás!

Most szeretnénk egy különleges meglepetéssel kedveskedni. Arra gondoltunk, hogy október 29-én és 30-án felvidítjuk kissé a városi közlekedést. Ezen a két napon a szerencsések rendelhetnek maguknak egy stand-upost az UberCOMEDY szolgáltatásunkkal! Egy közismert Dumaszínházas stand-up-os csatlakozik hozzád az utadon, és garantáltan jó napod lesz!



★ Follow Us! ★

  •  

Október 29-én 13 órától 22 óráig Hajdú Balázs, október 30-án 16 órától éjfélig pedig Litkai Gergely száll Uberre - a szerencsés utasokkal együtt. A Dumaszínház két sztárját mindenki ismeri és kedveli - nem véletlenül. Most itt a lehetőség, hogy egy közös utazás során személyesen is találkozz velük. A közös utazásokról az autóba szerelt kamerák segítségével felvételt is készítünk, és a legjobb beszélgetéseket bemutatjuk az Uber Facebook-oldalán és YouTube csatornáján.

Ingyenes Uber utazás!

Ha rendelni szeretnél magadnak egy stand-upost, nincs más dolgod, mint október 29-én és 30-án az Uber mobil alkalmazás nyitóoldalán, a képernyő alján az UberX ikon mellett megjelenő UberCOMEDY ikonra váltani. Az út számodra ingyenes lesz. Budapest belső budai és pesti régiójában lesz elérhető. Ha jókor és jóhelyen rendelsz, már érkezni is fog az UberCOMEDY, benne néhány poénnal! :)

Készülj életed legszórakoztatóbb utazására!

Október 29-én és 30-án rendelj UberCOMEDY-t!

Üdvözlettel,

Az Uber magyarországi csapata

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott