• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Monday, 24 October 2011 13:05

Jövőnk az okostévé

smart tv
Az LG okostévéivel egy folyamatosan bővülő platformot kapunk, amelyen keresztül számtalan lehetőség nyílik szórakozásra, kapcsolattartásra, vagy éppen ismeretszerzésre.  Az LG Smart TV-k magyar nyelvű Prémium tartalmakat, LG Alkalmazásboltot, teljes webböngészőt kínálnak. A szórakozás kényelmét pedig az LG egyedülálló fejlesztése, a Magic Motion mozgásérzékelős távirányító teszi teljessé.


A munkából hazaérve sokszor már semmi kedvünk újra bekapcsolni a számítógépet, pedig az ott tárolt tartalmakra, vagy az internetre szükségünk lenne az otthoni kikapcsolódáshoz is, legyen szó akár a tévéműsorról, az időjárásról, vagy éppen az aktuális hírekről. Az LG Cinema 3D™ Smart tévéi egészen új megvilágításba helyezik a televíziózást. Tévékészülékünk mostantól több mint egy egyszerű tévé: egy sokoldalú információs- és szórakozási központ szerepét töltheti be otthonunkban. Az LG Smart TV-vel az egész család internetezhet, játszhat, vagy épp tanulhat − mindezt a lakás legnagyobb kijelzőjén.

lg smart tv

A Smart funkciók életre hívásakor először a Home Dashboard kezelőfelülettel találkozunk. A képernyő bal oldalán az aktuálisan sugárzott műsort kísérhetjük figyelemmel, középső részén a Prémium tartalmakat érhetjük el egyszerűen és gyorsan, mellette pedig további alkalmazások között válogathatunk az LG Alkalmazásboltból. A képernyő alsó részén kapott helyet a Keresés, a Webböngésző és a MediaLink funkció, illetve ide gyűjthetjük saját kedvenc applikációinkat.


Magic Motion mozgásérzékelős távirányítóval és okostelefonnal is vezérelhető

távirányító smart tv


Az LG Smart TV-k egyik legnagyobb előnye a minden eddiginél egyszerűbb irányíthatóság. Az egyedi LG Magic Motion távirányító egy zseniálisan egyszerű eszköz, amellyel a kanapénkból ülve úgy irányíthatjuk tévénket, navigálhatunk a felületek között, mintha az egy egér lenne. Elég csak rámutatnunk a képernyőre, a nyíl követi a kezünk mozgását, majd rákattinthatunk, görgethetünk, vagy meg is ragadhatunk vele mozgatható ikonokat. A távirányító a navigálás mellett az interaktív játékoknál is sok szerephez jut.

 


android smart tv


A Magic Motion mozgásérzékelő távirányító mellett okostelefonnal is meglepően egyszerű irányítani
az LG Smart tévénket. Az LG Remote applikáció iOS vagy Android operációs rendszerrel ellátott okostelefonokhoz érhető el. Az alkalmazás segítségével teljes QWERTY billentyűzettel lehet gépelni, az érintőképernyőn pedig ujjal mozgatható a TV-kurzor.

 

 

 

Az LG arra törekszik, hogy minél több magyar tartalom közül válogathassanak a hazai felhasználók. Ezek az applikációk a Prémium tartalmak között kaptak helyet, amelyek száma folyamatosan növekszik

A legfontosabb közösségi oldalak szintén helyet kaptak az LG okostévéiben. 







forrás: itextreme.hu

 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott