• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Monday, 05 December 2011 10:33

A világ legdrágább tévéje #Prestige HD #TV #technológia #luxuscikk

prestige HD Tv





PrestigeHD Supreme Rose Edition - A PrestigeHD által gyártott és Stuart Hughes által tervezett készülék a világ egyik legkülönlegesebb TV-je, ami gyakorlatilag egy hatalmas ékszer…






A PrestigeHD svájci cég neve valószínûleg ismeretlenül hangzik a legtöbbek számára, pedig a cég a világ legdrágább készülékeihez készít bevonatokat. Azért csak bevonatról, illetve a TV kávájáról van szó, mert a PrestigeHD a németországi Metz által gyártott csúcskategóriás LCD TV-ket látja el különleges anyagokkal bevont kávával. A PrestigeHD kínálatában szerepelnek krokodil bőrrel, színes anyagokkal, egzotikus szövetekkel és a legnemesebb fákból (rózsafa, tíkfa, mahagóni, cseresznye, dió és tölgy) készített keretek és bevonatokkal ellátott TV-k.     

PrestigeHD Supreme Rose

A kínálat tetőfokát a Stuart Hughes által tervezett kerettel ellátott TV-k jelentik, melyek egyben a világ legdrágább tévéi közé sorolhatók. A teljes nevükön PrestigeHD Supreme Rose Edition és PrestigeHD Supreme Edition modellek vékonynak éppen nem nevezhető kávája, maga a gazdagság és luxus megtestesülése.   

Az olcsóbb mindössze 1 millió angol fontba kerülő Supreme Edition 19 kilogramm 22 karátos aranyat tartalmaz. A keretet 48 darab egyenként 0.75 karátos tökéletes gyémánt díszít, melyet aventurin és topáz egészít ki. A külső káva pedig igazi aligátorbőrből készült, melyet kézzel varrtak. A TV-ből csak 10 darabot gyártanak.   prestige hd

A drágább 1.5 millió angol fontba kerülő Supreme Rose Edition kávájához 28 kilogramm 18 karátos aranyat használtak fel, amibe 72 darab 1 karátos gyémánt került. A drágaköveteket aventurin és ametiszt egészíti ki. A képernyő kávájának belső keretét pedig szintén kézzel varrt aligátor bőr díszíti. Ebből a változatból azonban csak három készült.     

A csillogó keretekben a Metz 55 colos Full-HD felbontású tévéi lapulnak, melyek számos kép és hangzásjavító technológiával fel vannak szerelve. A készülékek panelje természetesen LED háttérvilágítású, támogatják a 24p lejátszást, és SRS WOW hangzásjavítóval is rendelkeznek. Ezen felül a készülékekben két tuner található a PIP funkció érdekében, illetve 500 GB belső merevlemezük révén PVR funkcionalitással is rendelkeznek.   

Akinek van felesleges 1.5 millió fontnak (436 000 000 forint) megfelelő összege ne habozzon, mivel csak pár darab készült ezekből a túlméretezett ékszerekből.





forrás: Extreme hírportál

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott