• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Wednesday, 17 February 2016 17:01

A boldogság 33 forrása

Tisztelt mindenki,

Rég írtam már ilyen, mondhatni intim szűk baráti körben, de ez a felmérés nagyon is jól jellemzi a nemzetünket

http://hvg.hu/instant_tudomany/20160211_ez_a_33_dolog_teszi_boldogga_az_embereket_boldogsag

és valóban, aki itt multikulturalitásról beszél, az tényleg nem orbánista. Kezdjük az első, második és harmadik pont elemzésével. Na mi az a valami ami nemzetünket átsegítette a történelem vérzivataros időszakain? Hát a szerelem, és a szeretkezés, amit kiegészít a tánc(2.), ennek rituális jellegét még a sámánok is meglovagolták praktikáikban, ordítva " a szeksz meghatározza a tudatot". A művelődés , múzeumlátogatás(3.) csak egy rosszul megfogalmazott válaszadási lehetőség volt, amire sokan rácuppantak a tudálékosság okozta lelkiismeret furdalásuk miatt, ugyanis a következő hét pont egyike sem szól az aktív, értem alatta szellemi tevékenységről, ami igazi kulturális (siker)élménnyel pörgetné fel a endorfin termelést, a gyengébbek kedvéért, a boldogsághormont. Ezért marad a csokoládé mértéktelen fogyasztása társulva a mozgásszegény élmények tobzódásával(6.;7.;8.;9. és 10.) A sport(4.) az nem tartozik az előbbiek közé, mert a szotyolarágás, a nassolás már szerves része a nézőtéri gasztro-kielégüléseknek, a sovén, rasszista embergyűlölő megnyilvánulásokkal egyetemben. Nem úgy ez a kölyök, aki már a kispadot sem tiszteli, és ott hágja meg az egyik fan(szőrös)klub tagot,

boldogsag

444.hu

amiért az erkölcsös klubmenedzsment rögtön menesztette. Itt találkozik az 1. és a 4. pont, és éljen az oxitocin termelés, mint végső fázis. Látszik hogy a hidegvérűségükről elhíresült angolokról van szó.
Na de nálunk, rögtön Csok-ot ajánlanak neki. A fentiekért kakukktojás a 14. Az alkoholizmust jól jelzi a válaszlehetőség megfogalmazása, alkoholfogyasztás. Ami nem egy módszer, eszköz a boldogság mannájához, hanem életmód! A szent fazekak vallás gyakorlása(13.) előtt. Na ezt kapja ki a KDNP, és hirdesse meg az alkoholmentes vasárnapot! Erre befizetnék.
Újabb érdekesség, a 18., ami vergődik a 16.÷25 pontok, főleg időpocséklással és kulturális perverzitással jellemezhető boldogságkeresésének posványában.



★ Follow Us! ★

  •  

Az utolsó nyolc pont, az igazi szomorúság. A tisztálkodás eme mélyrepülése, talán magyarázza a falusi riportalanyok fogatlanságát, mikor elmondják a sablonszöveget, hogy 70 éve élek itt, de én ilyet még nem... A közösségi portálokat sem abajgatnám, az Ubert sem, mert ugye ne lopd el a félkegyelmű iszákját, elveszti azt maga is! Na meg a ohányzás, - ki mer egy rossz szót szólni Orbánékra, meg Lázár dohánymutyijára. Csányinak volt egy nagyon gyenge pillanata, mikor bírálta Lázárt és a dohánymutyit!

Végül a házimunka, na az az igazi sikerélmény, mikor tornyosulnak a mosatlan edények, és tisztává varázsoljuk őket. Közben főzni, takarítani, gyereket csitítani. Ez igen, de anyósom le se szarja az egészet, ezért süllyed egyre mélyebben a depresszióba és a fogatlanságba.

Tudjátok mit, talán megjelentetem a yuppi.hu-n is, továbbá bocsánatot kell kérnem hogy a mi nemzetünkre szűkítettem a mondanivalómat, de ellentétben sok más olvasóval, én megnéztem az eredeti anyagot, és azt nem mi,

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ecoj.12269/full

magyarok csináltuk. De illik ránk, nem? Világpolgárok vagyunk!!! David Cameron meg eltévelyedett!

A művésznevem, Borbereki István, tisztelettel.

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott