• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Tuesday, 12 June 2012 07:23

#Harley_Davidson #Fesztivál exkluzív belsőkamerás videók 2012 #motor #koncert #felvonulás

harley_alsoors


A motoros felvonulás résztvevői szombat délben indultak az Európa kempingből, a zászlók az úgynevezett flag-fesztivál keretében lobogtak a járműveken. Idén többek között Olaszországból, Norvégiából, Németországból, Ausztriából, Szlovákiából és Csehországból érkeztek motorosok az alsóőrsi fesztiválra. Az idei útvonal: Alsóőrs-Balatonfüred-Tihany-Aszófő-Csopak-Paloznak-Lovas-Felsőörs-Balatonalmádi-Alsóörs.



Magyarország legnépszerűbb motoros találkozója várta idén is a legjobb motorok és a dögös rockzene rajongóit a Balaton északi partjára, az alsóörsi Európa Kempingbe a Nemzetközi Harley-Davidson Fesztiválra.

Motoros és ügyességi feladatokkal versenyt szerveztek a chaptereknek, vagyis harley-s baráti társaságoknak. Mivel külföldről is nagyon sokan érkeztek kisebb-nagyobb társaságok, úgy döntöttek, hogy idén a Harley-fesztivál egyik leglátványosabb programján, a motoros felvonuláson bemutatják a különböző országok zászlait. Számos programból válogathatott aki nyeregbe pattant ezen a hétvégén. A fellépők között volt Edda, a Tankcsapda, Magna Cum Laude, de Ganxsta Zolee előadását is élvezhették a motorimádók.


forrás:mti.hu 

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott