• BS
  • UBER FreeRide
  • gplus2
  • facebook
  • rss
Tuesday, 29 May 2012 09:35

#Coke_Club helyett #Beach_Club nyílik #Siófokon! #balaton #party #szorakozas

coke_helyett_beach_club


Beach Club néven új arculattal, továbbra is az ifjúság igényeit kiszolgálva nyílik nyári szórakoztató központ Siófok Nagystrandján a Coke Club helyén, amelynek végleges bezárásáról egy hónapja döntött egy bírósági ítélet miatt a működtető.



A tavaly 8 heti nyitva tartása alatt több mint 150 ezer vendéget fogadó Coke Club azért zárta be a kapuit 15 év után, mert a Fonyódi Városi Bíróság szezon előtt született ítélete értelmében a szórakozóhelynek este 9-kor be kellett volna fejeznie minden zeneszolgáltatást és 11-kor be kellett volna zárnia. A klubot az éjszakáig tartó hangos zenélés miatt perelték be, és bár az ítélet még nem volt jogerős, a Coca-Cola Magyarország Szolgáltató Kft. a jogkövető magatartás mellett döntött, nem vállalva fel semmiféle rizikót a jövőre nézve.   

                        coke_4


Balázs Árpád beszámolója szerint az önkormányzat sajnálattal vette tudomásul az idei évre már érvényes szerződéssel rendelkező Coke Club ellehetetlenítését. Azért, hogy a nyaralók számára a megszokott színvonalú szórakozási lehetőséget biztosíthassák, a város strandüzemeltető cége zártkörű, meghívásos pályázatot írt ki a létesítmény további működtetésére. Ezt követően két érvényes pályázat közül választották ki győztesnek a Beach Club Konzorciumot.

A hajdani Coke Club szomszédságában szórakozóhelyet üzemeltető Balaton Tourism Kft., a városban több vendéglátó egységet is üzemeltető Sió Torony Kft., valamint a Rise FM rádióadót működtető DJ Promotion alkotta konzorcium új néven, új köntösbe öltöztetve, frissített programkínálattal nyitja meg a tervek szerint június végén a régi-új szórakozóhelyet.   

Balázs Árpád kiemelte, hogy a bírósági ítélet csak az előző üzemeltetőre, és nem a területre vonatkozott, így a Beach Club a tervek szerint éjfélig fog zenét szolgáltatni, kellő figyelmet fordítva a hangerő-korlátozás betartására. A számítások szerint az önkormányzatot semmiféle kár nem éri a Coke Club bezárása miatt, a területét a korábbinál is kedvezőbb kondíciókkal tudta bérbe adni.

Bezárják a siófoki Coke Clubot is! #balaton

Balatoni vízhőmérséklet, időjárás, élő webkamerás képek


forrás:mti.hu

Festival

Recommended by yuppi.hu

Legtöbbet olvasott